På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den.Läs merLäs mer
Din Kundvagn Bli Medlem Logga in

Laga iPhone, iPad, Mackbook, Huawei, Sony,Samsung och OnePlus i Luleå

Fixiphone i Luleå lagar din mobiltelefon på plats oftast inom en timme.

Storgatan 50E i Luleå
Öppettider:
Mån-fre 9:00 – 18:00
Lör: 10:00-16:00
Sön: Stängt

Vi lagar din iPhone, iPad, Macbook , Huawei, Sony, Samsung och OnePlus i Luleå.

2015 slog Fixiphone för första gången upp portarna i Luleå. Från starten har Vår affärsidé varit att ge den bästa tänkbara service till Luleåbornna när de behöver reparera och laga sina mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Sedan starten i Luleå så har vi hunnit reparera tusentals enheter och har genom åren lärt oss mycket om vad som efterfrågas på marknaden i Norrland.

En filosofi som vi alltid haft och ständigt strävar efter att förbättra är att alltid hålla marknadens högsta kvalitét till bästa service och pris. Därför kan vi garantera dig som kund hos Fixiphone alltid får reparationer som håller hög kvalitét.

Vill du laga din android enhet i Luleå?

Vår verkstad i Luleå är specialiserad på att laga Samsung, Huawei, Sony och OnePlus telefoner. Vi lagar allt från trasig skärm,dåligt batteri eller glappande laddningsuttag till mer avancerade reparationer för din android enhet. Andriod enheter tar lite längre tid att laga efter som dessa reservdelar är beställningsvara. Har vi reservdelar hemma på lagret lagar vi det normalt sett samma dag men om reservdelar inte finns hemma och vi behöver måste beställa hem det kan reparationen ta 2-3 dagar. Vi informera dig om väntetiden för din reparation när du besöker vår butik.

Säkra reparationer utförs av utbildade tekniker

Våra tekniker går en lång utbildning innan de får reparera din telefon. Under utbildningen lär de sig hur man reparera mobiltelefoner, surfplattor och datorer de lär sig även hur man hanterar elektronik på en säkert och miljövänlig sätt. Vi har höga krav på kvalitén och säkerställer alltid att även våra medarbetare följer samma mål och riktlinjer så som företaget.

Vi lämnar 12 månaders garanti på våra reparationer och produkter

Det är inte billigt att köpa nya mobiltelefoner, surfplattor eller datorer. Det är inte heller ovanligt att man får lägga ut närmare 10 000:- på en ny iPhone. Vi På Fixiphone vet hur värdefull din enhet är därför lämnar vi alltid 12 månaders garanti på utfört arbete och produkt, för att du som kund ska känna dig i trygga händer när du anlitar oss.

Skicka in din enhet till oss till Luleå för lagning

Du kanske bor i Kalix, Gällivare, Haparanda, Piteå eller någon annan närliggande stad? Då kan du skicka in din enhet till Luleå vår Luleå verkstad. Vi hanterar och skickar tillbaka enheten som oftast under samma dag. Fördelen med att du skickar din mobiltelefon eller surfplatta till den närmaste verkstad är många. Det första är tiden, ju kortare avstånd mellan dig och din verkstad desto snabbare leveranstid. En annan fördel är att det blir smidigare och snabbare reparationer om det är flera verkstäder som tar emot postorder än en enda stor verkstad, trycket och belastningen minskas vilket också gör att risken för att någonting går fel blir mindre om man tar emot färre beställningar.Dessutom minskar vi belastningen på miljön om jobbet kan göras i Luleå och slipper fraktas till Stockholm eller annan stad längre bort. En annan fördel är att det blir smidigare om det är flera verkstäder som tar emot postorder där blir det inte stor belastning i en och samma verkstad och chansen att något går fel blir mycket mindre om man tar emot mindre ordrar.

Läs Mer Här
x`

Köp begagnade enheter hos oss i Luleå

Visste du att du kan köpa begagnade enheter så som iPhone, iPad, Samsung eller Huawei hos oss på Fixiphone i Luleå? Vi har stort utbud av begagnade mobiltelefoner och surfplattor i vår butik i Luleå. Du kan antigen komma förbi oss eller beställa en renoverand enhet direkt i vår webbshop. Det begagnade mobiltelefoner som vi säljer kontrollerar vi noggrant innan vi lägger ut det för försäljning. Vi går igenom tekniska funktioner och säkerställer att allt fungerar som det ska. Självklart kollar vi också upp så att enheten varken är stulen eller spärrad. På Fixiphone lämnar vi alltid12 månaders garanti på våra begagnade mobiltelefoner och surfplattor som du köper hos oss.

Läs Mer Här

Sälj din begagnade enhet i Luleå

Fixiphone i Luleå köper in din begagnade Iphone och Samsung enhet oavsett skick. Det kan vara sprucken skärm eller dåligt batteri etc. Vi köper in det mesta. Låt inte din enhet bara ligga i byrålådan och samla damm. Kom gärna in med den till vår verkstad för en gratis värdering.

Läs Mer Här

Köp reservdelar och tillbehör till din mobiltelefon eller surfplatta i Luleå

Vi har det skydd som du behöver för att skydda din mobiltelefon eller surfplatta. Det är alltid smart att skydda sin dyrbara telefon eller surfplatta med något skydd. Vi säljer även reservdelar till de som själva vill utföra reparationen på sin enhet.

Läs Mer Här
Call
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.