På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den.Läs merLäs mer
Din Kundvagn Bli Medlem Logga in

Laga din iPhone, iPad, Samsung och Huawei i Umeå

Vår filosofi är enkel, finns inga kunder så finns inte vi.

Det är därför vi gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din mobilreparation i Umeå. Vi är inte bara störst i Norrland utan även bäst. Umeå är vårt hem. Det är här vi började vår resa. Idag är vi en av de största aktörerna på iPhone och iPad reparationer men även android telefoner i Sverige. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med den bästa kvalitén.

Vi finns i MVG shopping gallerian
Öppettider: 10:00 -19:00 Vardagar
10:00- 17:00 Lördagar
11:00-16:00 Söndagar
Kontakta oss på 010 130 13 80

Vi på Fixiphone har stort erfarenhet av iPhone, iPad, Samsung och Huawei reparationer

Genom åren har vi lagat tusentals mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Detta har gett oss stor kunskap och erfarenhet av branschen. Vi vet hur viktigt det är att använda rätt reservdelar och ha rätt kunskap när man lagar mobiltelefoner surfplattor och datorer. Hemligheten bakom vår framgång är att när vi lagar din iPhone, iPad, Samsung, Huawei , Sony, One Plus eller Macbook använder vi alltid delar av högsta kvalitét och därför kan vi garantera att resultatet blir så bra som det bara är möjligt.

Samsung, Huawei, Sony, och One Plus

För några år sedan var antalet android användare mycket lägre än vad antalet iPhone användare var. Även idag så har majoriteten av alla smartphones användare en iPhone men vi ser en ökning av smartphones användare som använder sig av android enheter detta främst på grund av att android tillverkare så som exempelvis Huawei och Samsung det senaste åren har har utvecklat sina produkter otroligt mycket. I vår Fixiphone butik i Umeå lagar vi numera det flesta olika varumärken som finns där ute. Vi reparerar dessutom det flesta skador som kan uppstå på dessa.

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete

Det är väldigt sällan som någonting går snett under reparationen eller att kunden inte blir nöjd.Skulle någonting gå snett under reparationen så gör vi självklart allting som står i vår makt för att göra kunden nöjd. Vi lämnar alltid 12 månaders garanti på våra reparationer, detta för att säkerställa att kunden ska känna sig trygg när hen lagar sin enhet hos oss. Vår garanti täcker alla tänkbara fabriksfel som kan uppkomma. Du kan läsa mer om vår garanti och villkor här. .

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete

Det är väldigt sällan som någonting går snett under reparationen eller att kunden inte blir nöjd. Skulle någonting gå snett under reparationen så gör vi självklart allting som står i vår makt för att göra kunden nöjd. Vi lämnar alltid 12 månaders garanti på våra reparationer, detta för att säkerställa att kunden ska känna sig trygg när hen lagar sin enhet hos oss. Vår garanti täcker alla tänkbara fabriksfel som kan uppkomma. Du kan läsa mer om vår garanti och villkor här .

iPhone reparation

Det vanligaste reparationen som vi utför idag i vår butik i Umeå är skärmbyte på iPhone. Dagligen reparerar vi tiotals iPhones med krossade skärmar och LCD. När man lagar iPhone skärmar är det A och O vilka reservdelar man använder sig av. Idag finns det tusentals leverantörer som säljer skärmar till iPhone men är alla lika bra? Svaret är nej, vi har genom åren lärt oss att det finns lika många olika kvaliteter på skärmar som det finns olika leverantörer och vi har testat många olika leverantörer genom åren. Vi slutar inte leta efter leverantör när vi är nöjd, vi ska hitta den leverantör som har den absolut bästa kvaliteten på marknaden.

Läs Mer Här
x`

Köp begagnade telefoner lokalt i Umeå

I vår butik i Umeå kan du köpa begagnade mobiltelefoner. Det är skonsamt för både miljön och plånboken. Det telefoner som vi säljer är begagnade enheter som oftast är uppköpta ifrån företag och privatpersoner. När vi köper in begagnade mobiltelefoner så gör vi en helhets kontroll på enheten för att säkerställa att det håller bra kvalitet och inte har några fel. Det telefoner som inte håller måttet säljer vi aldrig vidare. Dessutom så får du som kund som köpt begagnade mobiltelefoner hos oss på Fixiphone 12 månaders garanti. Det begagnade telefonerna som vi säljer brukar vara i lika bra skick som om du skulle köpa en likvärdig modell i nyskick men istället för att lägga ut samma summa på en ny mobiltelefon så sparar du 50% av pengarna då du köper mobiltelefonen begagnad. En till fördel med att köpa din begagnade telefon från oss på Fixiphone är att vi har fysiska butiker i Sverige, detta underlätta för dig i fall du behöver hjälp med telefonen eller kanske bara har ångrat ditt köp. Närheten till butikerna gör så att du inte behöver vänta på långa frakttider och slipper krånglet med villkor etc. Du är välkommen till en riktigt butik med riktiga människor som arbetar efter målet att ge dig den bästa möjliga servicen.

Läs Mer Här

Sälj din mobiltelefon till oss

Fungerar din mobiltelefon bra men du köpte den när telefon var ny och du ville följa en trend men känner att den blivit passé? Eller behöver du en telefon med bättre kamera eller minne? Det bästa som du kan göra med dessa telefoner är att sälja det vidare så att det kan komma till användning igen. Förutom att du får pengar för din gamla telefon hjälper du även till att hålla samhället hållbart. Mobiltelefoner har stor påverkan på vår miljö och måste därför hanteras på rätt sätt för att minimera dess påvekan på miljön. Kom gärna förbi med din begagnade mobiltelefon till oss så värderar vi den åt dig och du får betalt för enheten på en gång.

Läs Mer Här

Köp reservdelar och tillbehör hos oss

För att skydda din enhet behöver du köpa bra skydd, det kan vara i form av ett bra skal eller kanske bara ett pansarglas som skyddar din telefon. Visste du att vi även säljer reservdelar till din mobiltelefon? Är du tekniskt lagd och känner för tt reparera din enhet så har vi reservdelar till försäljning. Du kan även handla delar till din mobiltelefon eller surfplatta online på vår webbshop. Vill du komma in till vår fysiska butik och reser ifrån närliggande kommuner så som, Lycksele, Nordmaling, Vilhelmina; Storuman, Vännäs, Dorotea eller Åsele och vill göra en reparation på din enhet som kostar över 1000:- Så bjuder Fixiphone på resan ( 200:-). Det enda du behöver göra är att uppvisa att du rest ifrån annan kommun.

Läs Mer Här
Call
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.