På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den.Läs merLäs mer
Din Kundvagn Bli Medlem Logga in

Laga iPhone, Macbook, iPad, Samsung, Sony, OnePlus och Huawei i Örnsköldsvik

Boka tid Ring oss Skicka E-post Besök vår butik

Fixiphone i Ö-vik lagar din iPhone, iPad, Macbook, Huawei eller Samsung på plats oftast inom en timme.

Adress: Storgatan 20E
Öppettider: mån-fre 10:00-18:00
Lördagar: 11:00-16:00
Telefonnummer: 0660 37 22 40

Vi lagar inte endast iPhone utan det flesta olika märkena i Örnsköldsvik

Det låter ganska självklart på vårat namn Fixiphone att vi lagar Apples produkter iPhone och iPad. Det många inte känner till är att vi även lagar och reparerar många andra märken däribland, Samsung, Huawei, Sony, OnePlus m.fl. Det finns vissa skillnader vid reparation då det kommer till Apples produkter och android enheter. Reservdelar till iPhone och iPad har vi normalt sett hemma på lager medan reservdelar till andra märken oftast är en beställningsvara och tar ca 2 arbetsdagar att få in reservdelarna. En annan skillnad mellan Apples produkter och android märken är att det är mer tidskrävande att reparera android enheter. Våra tekniker i Örnsköldsvik är specialiserade på att reparera android telefoner.

Fixiphone bryr sig om sina kunder

Fixiphone är ett norrlandsföretag med rötterna i Umeå, från starten har kvalitén och att ge bra service till kunderna varit vår affärside. Vi utvecklar ständigt vårt arbetssätt till kundens fördel och stäver alltid efter att ha Sveriges nöjdaste kunder. Vi vet vikten av nöjda kunder och vilken förlust som följer med missnöjda kunder. När det kommer till att laga kundernas egenhet engagerar vi oss lika noga som om det vore vår egen egendom.

Du som bor i närliggande kommuner

Bor du i någon kommun närliggande Örnsköldsvik så som. Strömsund, Ragunda, Krokom, Östersund, Härjedalen, Berg, Bräcke, Ånge, Sundsvall, Sollefteå, Kramfors, Härnösand. Så bjuder Fixiphone för resor till våra verkstäder för 200:- Vid reparationer för över 1000:- (Om du kan visa upp att du åkt ifrån någon närliggande kommun).

Priser för mobilreparation i Örnsköldsvik

En vanlig fråga som de flesta kunder frågar om är vad kostnaden för en reparation blir. Svaret är att det finns olika priser beroende på vilken typ av reparation som behöver göras. Vissa reparationer som till exempel batteribyte kostar ca 300 kr medan vissa mer avancerade reparationer kan kosta upp till 3000 kr. för att se en mer specifikt prislista kan du besöka vår prislista.

Ska man reparera sin telefon eller köpa en ny?

Många står i valet mellan att laga sin telefon eller köpa en ny. Vad man ska ställa sig själv för fråga innan man väjer något av alternativen är. Behöver jag en ny telefon eller kan jag klara mig med min gamla telefon (som förutom den trasiga reservdelar fungerar bra). Är svaret att du klarar dig bra med din telefon om du bara byter ut den trasiga reservdelen så rekommenderar vi dig att reparera din enhet. Att laga sin mobiltelefon sparar många slantar och du hjälper till att minska koldioxidutsläppen genom att konsumera mindre. I vissa fall så går det inte undvika att alternativet köpa en ny telefon är det klokaste valet. Det kan vara i sådana fall som när telefonen är så pass gammal att det inte går att installera nya appar eller att minnet är så pass litet att man inte kan spara alla sina bilder och övrig information som man behöver ha i sin mobiltelefon.

Läs Mer Här
x`

Köp en begagnade iPhone eller Samsung hos oss på Fixiphone i Ö-vik

Fixiphone i Örnsköldsvik säljer renoverade begagnade mobiltelefoner till förmånliga priser. Det flesta telefoner som vi säljer är arbetstelefoner som vi har köpt in från olika företag som inte längre behöver telefonerna. Vi går igenom enheten ordentligt och fixar eventuella fel och brister, sedan säljer vi det vidare till privatpersoner och företag.

Läs Mer Här

Sälj din telefon till oss

Om du har en en telefon som du inte längre använder får du gärna komma förbi med den till oss. Vi värdera din telefon gratis och köper den från dig om du skulle vara intresserad av att sälja den till oss.

Läs Mer Här

Köp reservdelar och tillbehör lokalt i Örnsköldsvik

Fixiphone i Örnsköldsvik erbjuder tillbehör av hög kvalitét till din mobiltelefon och surfplatta. Alla våra tillbehör köps från svenska företag som har alla certifikat som krävs för tillverkning av tillbehör. När du köper tillbehör från oss kan du vara säkert på att det inte innehåller miljöfarliga ämnen som kan skada dig och miljön. Vi säljer även reservdelar till din mobiltelefon i fall du vill själv laga din mobil eller surfplatta hemma.

Läs Mer Här
Call
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.