På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den.Läs merLäs mer
Din Kundvagn Bli Medlem Logga in

Laga och reparera iPhone, iPad, Macbook, Samsung, Sony, OnePlus och Huawei i Uppsala

Vi lagar och reparerar din iPhone, Macbook, iPad, Samsung, OnePlus och Huawei i Uppsala på Kungsgatan 59, precis bredvid Forex bank. Varmt välkomna!

Våra öppettider:
Mån-Fre: 9:00-19:00
Lör: 11:00-17:00
Sön: 11:00-16:00

Låt våra certifierade tekniker reparera din iPhone, iPad, Macbook, Samsung, Sony, OnePlus och Huawei

Idag har du många val när det kommer till att reparera din mobiltelefon. På Fixiphone får du bara professionellt utförda reparationer av din mobiltelefon eller surfplatta då all vår personal utbildas till certifierade mobiltekniker innan de börjar utföra reparationer. Vårt mål är att ge dig som kund den bästa servicen och lagning av din iPhone eller andra märken till så låga priser som möjligt. Vi finns i centrala Uppsala där du kan lämna in din enhet för reparation och hämta den som ny efter oftast bara en timme! Bor du i en närliggande kommun till Uppsala så som Falun, Ludvika, Mora, Rättvik, Borlänge, Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Älvkarleby, Östhammar så kan du vi reparationer som överstiger 1000:- få färdrabatt in till vår butik i Uppsala.

Kvalitén är skillnaden

Vi har funnits på marknaden sedan 2011 och från start har kvaliteten varit en av det viktigaste byggstenarna för oss på Fixiphone. När det kommer till erfarenhet och kvalitets reparationer är vi oslagbara. När du anlitar oss på Fixiphone för att laga din iPhone, iPad, Macbook, Samsung eller Huawei garanterar vi att du får marknadens bästa reservdelar till bästa pris.

Endast fasta priser!

Vi på Fixiphone i Uppsala har fasta priser och meddelar alltid våra kunder om priset innan vi börjar utföra reparationen. Så att du som kund inte står där med en utgift du inte hade räknat med.Du kan alltid kontroller priserna på vår hemsidan eller fråga oss i butiken om priset för din reparation när du besöker våra butiker.

12 månaders garanti på allt arbete och reservdelar

Du kan alltid känna dig trygg när du lämnar in din iPhone, iPad, Macbook, Samsung, Sony, OnePlus eller Huawei telefon till oss på Fixiphone i Uppsala. Vi ger alltid garanti vid lagning av din enhet. Om något inte funkar som det ska även om den risken är minimal så fixar vi felet kostnadsfritt på din garanti.

Mycket mer än bara skärmbyte

Vi på Fixiphone utför allt från skärmbyte till mycket mera avancerade reparation. De vanligaste reparationer på iPhone är skärmbyte, batteribyte och byta av laddningsuttag. Våra certifierade tekniker lagar allt på din Apple eller android enhet inte bara det vanligaste felen. Förutom bred service på alla iPhone modeller ( iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR och iPhone XS Max). Så lagar vi även alla Macbook datorer, Android telefoner samt Andriod surfplattor.

Läs Mer Här
x`

Köp en begagnade iPhone eller Samsung hos Fixiphone i Uppsala

Du hittar även ett stort utbud av begagnade iPhones och Samsung telefoner i vårt butik i Uppsala. Du kan spara väldigt mycket pengar genom att köpa en renoverande enhet i stället för att köpa en ny.

Läs Mer Här

Sälj din iPhone eller Samsung

Vi erbjuder även uppköp av din gamla mobiltelefon. Det spelar ingen roll om skärmen är trasig på din telefon eller om batteriet har blivit så pass dåligt att den inte går att använda mer. Vi köper det mesta. kom förbi med din gamla iPhone eller Samsung idag.

Läs Mer Här

Vi säljer reservdelar och tillbehör till din käraste telefon och surfplatta

Vi erbjuder inte bara reparationer av din iPhone, iPad, MacBook eller Samsung utan även ett stort sortiment av skal, laddare, skärmskydd mm. Då vi på Fixiphone värnar om miljön innehåller vårat sortiment endast skal och tillbehör som är fria från hälsovådliga kemikalier. Kom förbi vår butik i Uppsala och gör en insats för miljön. Om du är intresserad av att laga din mobiltelefon själv eller kanske har en händig kompis som kan laga den åt dig så kan du köpa reservdelar och verktyg ifrån oss. Krångla inte till det med beställningar från nätet som kommer fram sent eller inte alls. Beställer du reservdelar ifrån oss på Fixiphone så behöver du inte betala för frakten, kom och plocka reservdelar och tillbehör som du behöver direkt från vårt lager i Uppsala. Välkommen.

Läs Mer Här
Call
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.