På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den.Läs merLäs mer
Din Kundvagn Bli Medlem Logga in

Laga iPhone, Macbook, iPad, Samsung, Huawei, Sony och OnePlus i Linköping

Vill du laga din mobiltelefon eller surfplatta i Linköping? Vi kan oftast laga den åt dig inom en timme.

Du hittar vår butik i Filbytergallerian i Linköping
Öppettider:
Mån-fre: 9:00-19:00
Lördag: 10:00- 17:00
Söndag: 10:00-16:00
Ring: 010-1301380

Trött på oseriösa iPhone tekniker ?

På Fixiphone nöjer vi oss inte bara med att lova bra service – vi vill ge dig som kund den bästa möjliga service. När du anlitar Fixiphone garanterar vi att våra certifierade tekniker kommer reparera din iPhone, iPad, Macbook Samsung, Sony, Huawei eller OnePlus med marknadens bästa reservdelar till billiga priser. Hos oss kan du reparera allt från trasiga skärmar till mer avancerade reparationer som kräver special utrustning och reservdelar.

Original delar till bra priser som är återvunna eller helt nya

Vi återvinner nästan allt från din iPhone, Samsung, Sony eller Huawei telefon. När du lämnar in din trasiga mobiltelefon för reparation i Linköping ser vi till att återvinna så mycket som möjligt. Är glaset på din iPhone sprucken men skärmen i gott skick byter endast ut glaset på din iPhone. Detta gör att du får en original LCD till mycket lägre pris hos Fixiphone än från våra konkurrenter som köper färdiga skärmar från Kina. Ibland får vi in telefoner som ska skrotas i dessa kan det sitta delar som är i gott skick och fungerar helt felfritt självklart återvinner vi även dessa. Den enda delen som inte går att återvinna och sälja är batterier. För batterier använder vi endast helt nya produkter. För många är det en fråga hur vi som inte jobbar direkt med Apple kan få tag i Apple delar eftersom apple inte säjer reservdelar till verkstäder. Svaret på denna fråga är att eftersom marknaden för reparation är så stor runt om i världen att det alltid finns andra sätt att få tag på originaldelar än att köpa direkt från tillverkaren. Ett sätt att få orginaldelar är att plocka det ifrån mobiltelfoner som intre längre används eller på något sätt säljs i delar. I Kina finns det många företag som köper helt nya iPhone och iPad som sedan plockar isär delarna och sälje reservdelarna. Dessa mobiltelefoner i sin tur monteras ihop med kopia reservdelar och säljs till ett billigare pris till länder som köper iPhone eller iPad. På detta sätt kan verkstäder som vi på Fixiphone köpa in original reservdelar.

Kundens bästa vårt bästa

Vi på Fixiphone reparerar hundratals mobiltelefoner och surfplattor varje dag till kunder från hela Sverige. Vår vision är att ge kunder en bra och personlig service. Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Vi vet att det är tack vara kunderna som vi har ett jobb och utan våra kunder skulle vi aldrig klara oss. Därför gör vi allt som står i vår makt för att se till att våra kunder får en ärlig och bra service . Vi hoppas att vi ses i någon av våra butiker och att du väljer oss när du vill laga din iPhone eller iPad.

Reparation av din mobiltelefon och surfplatta bra för miljön och din plånbok.

Det är inte längre någon hemlighet hur mycket resurser som krävs för att producera en mobiltelefon. När du lagar din iPhone blir du en miljöhjälte som bidrar till en värld med mindre utsläpp. Dessutom sparar du väldigt mycket pengar när du reparerar din enhet i stället för att köpa en ny. För att ta ett exempel: I dagsläge kostar en iPhone xs ca 7000 kr hos Apple om du behöver byta skärmen på en iPhone xs kostar det ca 2000 kr detta betyder att du sparar ca 5000kr.

1 års garanti på alla reparationer

Hos oss på Fixiphone i Linköping behöver du inte oroa dig för att reparationen inte skulle bli väl utförd. Vi lämnar alltid garanti på utförda reparationer och reservdelar och använder alltid reservdelar av högsta kvalitet. Det är viktigt att du som kund ska känna dig nöjd med reparationen samt vår service. Det är bara då vi kan känna oss nöjda med vårt arbete.

Snabba och kvalitativa iPhone, Samsung och Huawei-reparationer i Linköping

På Fixiphone vet vi att din mobiltelefon är ett viktigt verktyg för att klara av vardagen. Därför har vi alltid drop-in och expressreparationer utan extra kostnader. De flesta reparationer tar endast en timme. En till fördel som du får när du lagar din iPhone hos oss i Linköping är att vi är extremt noggranna så att inget annat i enheten blir skadat under reparationen. Skulle något bli skadat byter vi ut det utan extra kostnad. Bor du i en närliggande stad så som Finspång, Boxholm, Kinda, Mjölby, Motala, Norrköping, Söderköping eller Vadstena så kan du skicka in din enhet till oss på Fixiphone, gå in på vår webbshop för information om hur du gör det ( Länk) alternativt för dig som bor i närliggande kommun så kan vi ge 200:- rabatt för resan om ni utför en reparation av enheten för över 1000:-

Läs Mer Här
x`

Köp en begagnade iPhones eller Samsung hos på Fixiphone i Linköping

Vår butik i Linköping erbjuder försäljning av begagnade mobiltelefoner och surfplattor främst iPhone, iPad och Samsung telefoner till kunderna i Linköping. Vi säljer endast mobiltelefoner som håller högt standard och där alla funktioner är testade av professionella tekniker och specialister.

Läs Mer Här

Sälj din iPhone, iPad eller Samsung hos oss på Fixiphone

Om du vill sälja din iPhone, iPad, Macbook eller Samsung enkelt och problemfri då ska du vända dig till vår butik i Linköping. Du får din telefon eller surfplatta värderat och om du godtar vårt pris får du pengarna på ditt konto direkt. Du värnar om miljön samtidigt som du får pengar i kassan när du låter oss återvinna din mobiltelefon eller surfplatta.

Läs Mer Här

Köp reservdelar och tillbehör hos oss på Fixiphone i Linköping

Vi har hundratals skal och tillbehör i lager du hittar säkert något som passar din still och karaktär i vår butik i Linköping. Vi säljer inte allt möjligt bara de bästa som finns ute på marknaden, som håller bra kvalitét och funktion. Vi erbjuder även försäljning av reservdelar till privatpersoner. Dessa delar är exakt samma delar som vi själva använder vid reparation av kundens telefon därför kan du vara helt säkert att du får delar av högst kvalitet. Fördelen med att reparera mobilen eller surfplattan själv är oftast att slutprisen blir billigare. Nackdelen är att man kan skada telefonen på något sätt om man inte är van vid att reparera mobiltelefoner och då kan det i slutändan bli dyrare. Om du händig och vill göra jobbet själv så kan du enkelt köpa reservdelarna från oss. Oftast blir det mycket billigare än att köpa delarna online då du inte behöver betala frakten utan själv hämtar ut reservdelarna i butik.

Läs Mer Här
Call
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.