På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den.Läs merLäs mer
Din Kundvagn Bli Medlem Logga in

Laga iPhone, Macbook, iPad ,Samsung, Sony och Huawei i Västerås! mobilreparation är vår specialitet!

Fixiphone i Västerås lagar din iPhone ,iPad, Macbook eller Android enhet i Västerås.

Fixiphone i Västerås
Hantverkargatan 9
722 12 Västerås
Telefon: 010 – 130 13 80
Öppettider:
Mån-fre: 10-19
Lördag: 10-17
Söndag: Stängt

Smidig iPhone, Macbook, Samsung , Huawei, Sony och iPad reparation i Västerås

Hos Fixiphone i Västerås jobbar vi med att laga mobiltelefoner och surfplattor med olika typer av fel. Det olika felen kan vara allt ifrån en trasig display, problem med kontakter, batterier eller någonting annat. Oavsett fel på din enhet så ordnar vi det och vi lämnar 12 månaders funktions garanti på reparationen.

Besök vår butik i Västerås idag eller skicka in din enhet med post

Du hittar vår butik på Hantverkargatan 9722 12 Västerås. Du kan även skicka in din telefon, surfplatta eller dator till oss om du inte har möjlighet att besöka butiken. Vi lagar din telefon under samma dag med förutsättning att delarna inte är beställningsvara och skickar den samma dag. Du kan enkelt lägga beställning på vår hemsidan om du vill skicka in din telefon till oss. Reser du från någon närliggande kommun så som Sala, Enköping, Köping etc. Så Betalar vi på Fixiphone 200:- för resan om du har en reparation för mer än 1000:- ( Du behöver uppvisa att du åkt ifrån närliggande kommun).

Trasig skärm på din Samsung, Huawei, Sony, iPad eller iPhone?

Det händer allt för ofta att en mobiltelefon går sönder och behöver lagas. Det kan handla om att den tappas, får en stöt, att det kommer in vätska innanför displayen, att laddningen/headsetet slutar fungera. Olyckor kan lätt hända och ibland är man inte tillräckligt försiktig med sin telefon. Oroa dig inte – vi hjälper dig! I vår verkstad i Västerås utför vi det flesta reparationer på plats så att du får tillbaka din enhet snabbt och smidigt.

Skärmbyte eller byte av baksidan?

En Iphonereparation tar normalt sett ungefär 30 minuter till 1 timme. Att byta baksidan på iPhone tar lite längre tid än så men även dessa reparationer brukar vi kunna leverera under samma dag. Skärmbyte kan vi ofta göra under den tiden som kunden är inne i stan på andra ärenden. Vi kan byta baksidan på din iPhone inklusive ramen runt om eller bara själva glaset. Normalt sett så behöver man inte byta baksidan komplett om ramen inte är böjd och oskadd.

iPhone, iPad och Macbookreparation nära dig

Vår dröm är inte att vara störst i Västerås vår dröm är att vara den mest kundvänliga reparatören i Västerås. Du hittar vår verkstad i centra Västerås på Hantverkargatan 9. Vi har generösa öppettider både i verkstaden och kundtjänsten. Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig när du vill reparera din iPhone, iPad eller Macbook. Du kan antingen besöka oss på drop in och få din iPhone skärm lagad inom en timme, på iPad är väntetiden lite längre.Normalt sett tar det ca 3 timmar. När det gäller Macbook så är det beställningsvara vilket betyder att vi inte har reservdelar hemma. Att vi inte har reservdelarna hemma beror på att delarna är lite dyrare till Macbook. Reparation på Macbook gör vi på beställning.

Läs Mer Här
x`

Köp begagnade iPhone eller Samsung hos oss på Fixiphone i Västerås

Många väljer att köpa en ny telefon för att de vill känna sig helt säkert att de får en bra mobiltelefon utan krångel och det kan man förstå. Vad många inte vet är att man kan köpa begagnade enheter med samma villkor och garantier som en ny telefon. Du betalar oftast 50% mindre jämfört med en likadan modell som är ny. På Fixiphone säljer vi inte vilka telefoner som helst utan det telefoner som vi säljer har vi gått igenom noggrant och återställt den till fabriksinställningar samt gjort uppdateringar så att du får den senaste mjukvaran på enheten. Allt för att du som kund ska bli nöjd med mobiltelefonen.

Läs Mer Här

Sälj din iPhone, iPad eller Samsung till oss

Om du har en iPhone, iPad eller Samsung som du vill sälja kontakta oss för en värdering. Vi undersöker din telefon och du får ett prisförlag av oss. Om du godtar prisförlaget betalas pengarna ut direkt till ditt konto eller bankort.

Läs Mer Här

Köp reservdelar och tillbehör till din mobiltelefon hos oss

På Fixiphone i Västerås hittar du allt ifrån laddare till pansarglas och skal till mobiltelefonen. Vi erbjuder pansarglas av högsta kvalitet som är tåligt och anpassat för att ge en bra touch känslighet. Vi erbjuder även försäljning av reservdelar till privatpersoner. För dig som vill repareradin iPhone, iPad eller Samsung finner du allt i vår butik. Du kan även få tips och råd på hur lagningen kan utföras på bästa möjliga sätt. Välkommen in

Läs Mer Här
Call
X
Covid-19

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.

När vi tar emot din produkt rengör vi den noggrant med dissinfektionsmedel.

Våra mobilreparatörer saniterar din handhållna device med dissinfektionsmedel både innan och efter vi reparerar den.

Innan vi paketerar din mobil eller surfplatta använder vi dissinfektionsmedel för att sanitera produkten.

På grund av Covid-19.. Vi rengör alltid din produkt med dissinfektionsmedel innan vi paketerar den. Klicka på länken om du vill veta mer.